Τρίτη, 8 Ιανουαρίου 2013

Ιδέες για κουζίνες υψηλής αισθητικής

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για τη δημιουργία μιας εντυπωσιακής κουζίνας, η οποία θα είναι αφενός κομψού σχεδιασμού, αφετέρου βολική και εύχρηστη. Η επιλογή σωστού εξοπλισμού, επίπλωσης και υλικών είναι ζωτικής σημασίας.

Δώστε προσοχή στις υφές, το φινίρισμα και την ποιότητα του υλικού κατά την επιλογή του σχεδίου. Για να επιτύχετε εμφάνιση υψηλής αισθητικής θα πρέπει να επιλέξετε ενδιαφέροντα σχήματα, αλλά παράλληλα να έρχονται σε ισορροπία με τα απλούστερα.


Επίπλωση

Εξοπλίστε την κουζίνα σας με κομψά ερμάρια που εξοικονομούν χώρο για αποθήκευση, ούτως ώστε να αποφύγετε την όποια ακαταστασία που μπορεί να χαλάσει την αισθητική και την άνεση του χώρου. Σιγουρευτείτε ότι έχετε συνδυάσει σωστά τα υλικά και τις υφές για να επιτύχετε αρμονική εμφάνιση. Παίξτε με τα χρώματα για να βρείτε τον καλύτερο χρωματικό συνδυασμό και προσεκτικά εφαρμόστε τα σε όλο το εσωτερικό. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια που μπορούν να κάνουν μια κουζίνα να δείχνει υπέροχη. Καμπυλόγραμμες νησίδες (islands), ντουλάπια σε έντονα χρώματα και ο φωτισμός δίνουν μια καταπληκτική εμφάνιση.


Σχήματα

Απροσδόκητα σχήματα και μορφές προσθέτουν μια διαφορετική αισθητική στην κουζίνα. Όταν επιλέγετε ερμάρια κουζίνας δώστε προσοχή στα σχήματα και τις γραμμές. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά σχέδια στην αγορά που μπορούν να επιτύχουν την κομψότητα και την εμφάνιση υψηλής αισθητικής στην κουζίνα σας. Ιδιαίτερα σχέδια στα καθίσματα και τα σκαμπό προσθέτουν επίσης μια ιδιαίτερη πινελιά στον σχεδιασμό της κουζίνας.


Φωτισμός

Ο φωτισμός των ερμαρίων και του πάγκου εργασίας είναι τόσο σημαντικός όσο ο γενικός φωτισμός του χώρου. Επιλέξτε σωστές λυχνίες καθώς δημιουργούν σημεία εστίασης στο δωμάτιο κάνοντας το σύνολο της κουζίνας να φαίνεται πιό ολοκληρωμένο. Επίσης ψάξτε για ενδιαφέροντα σχέδια που θα ενισχύσουν τη διακόσμηση.
Σε συνεργασία με το Έπιπλο Διακόσμηση Κριτσιμά στην Πρέβεζα, μπορείτε και εσείς να δημιουργήσετε την κουζίνα των ονείρων σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου