Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Βεστιάριο - το Dress Room των ονείρων σας!

Το να σχεδιάσετε ένα βεστιάριο στο σπίτι θα σας βοηθήσει να καλύψετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας με ένα χώρο προσαρμοσμένο για όλα τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ σας. Όσο πιό ευρύχωρο, τόσο πιό εύκολο είναι να οργανωθεί αποθηκεύοντας όλα τα απαραίτητα. Με το βεστιάριο τα προσωπικά σας αντικείμενα είναι τακτοποιημένα, ενώ ταυτόχρονα δίνει την αίσθηση μιας προσωπικής μπουτίκ.

Κάποια dress rooms έχουν παράθυρα ή φεγγίτες ούτως ώστε να πλημμυρίζει ο χώρος με άπλετο φυσικό φως. Άλλα πάλι δείχνουν πλούσια τονίζοντας τη μόδα και την πολυτέλεια, ενώ άλλα είναι τολμηρά και πολύχρωμα, όπου η μόδα και ο σχεδιασμός συναντιούνται κάπου στη μέση για να δημιουργήσουν το απόλυτο υπόβαθρο για τη συλλογή της ντουλάπας σας.

Προσθέστε ράφια, συρτάρια, έπιπλα και περισσότερα από ένα βεστιάριο για να αυξήσετε ακόμη περισσότερο τη χωρητικότητα του δωματίου. Τα ράφια από το δάπεδο ως την οροφή συμβάλλουν στη δημιουργία μιας ομαλής μετάβασης από τοίχο σε τοίχο. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε στοιβαγμένες ράβδους για να διπλασιάσετε τον αποθηκευτικό χώρο, μεγαλώνοντας το ύψος της ντουλάπας.

Προσθέτοντας κουτιά αποθήκευσης σε βαθιά ράφια θα σας βοηθήσει να αποθηκεύσετε πουλόβερ και άλλα είδη ένδυσης που δεν είναι σε χρήση. Για να δημιουργήσετε ένα μοντέρνο βεστιάριο απλώς χρειάζεται λίγη έμπνευση και εφευρετικότητα. Απολαύσετε τις εικόνες από dress rooms που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε και τη δική σας ντουλάπα των ονείρων σας!Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου