Παρασκευή, 5 Αυγούστου 2016

Τσεκάρετε το Δωμάτιο του Ξενοδοχείου για Έντομα Μέσα σε 5 Λεπτά (VIDEO)


Μπορεί μόλις φτάσετε στο ξενοδοχείο σας να ανυπομονείτε για μια βουτιά στη θάλασσα, αλλά κάντε λίγη υπομονή. Καλύτερα να ξεκινήσετε τη διαμονή σας εκεί κάνοντας έναν εξονυχιστικό έλεγχο για ζουζούνια.
Αυτό που θα χρειαστείτε οπωσδήποτε είναι ένας δυνατός φακός για να μπορέσετε να ψάξετε καλά το στρώμα αλλά και τις πιο «δύσκολες» γωνιές. Προσέξτε να μην τοποθετήσετε τις αποσκευές σας πάνω στο κρεβάτι αν πρώτα δεν έχετε κάνει έλεγχο, γιατί τα ζουζούνια που ίσως υπάρχουν εκεί θα μεταφερθούν αμέσως στα πράγματά σας και αργότερα στο σπίτι σας.

Τα έντομα που αναπτύσσονται κυρίως σε κρεβάτια και καναπέδες δεν είναι ιδιαίτερα βλαβερά για την υγεία σας αλλά μπορεί να προκαλέσουν ψυχολογική αναστάτωση. Τα συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ειδικούς, δεν μεταδίδουν αρρώστιες.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς θα καταφέρετε να κάνετε σωστό έλεγχο του δωματίου σας για να μπορέσετε να κοιμηθείτε ήσυχοι και σίγουροι πως κανένα έντομο δεν θα σας περπατήσει μέσα στη νύχτα. Όπως θα δείτε αρκούν μόνο 5-6 λεπτά για να σιγουρευτείτε πως όλα είναι όπως πρέπει.spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου