Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Διακόσμηση σε χρόνο DT: Πώς να ανανεώσετε το σπίτι σας εύκολα και οικονομικά

 Η διακόσμηση του σπιτιού για πολλούς θεωρείται επιστήμη. Όμως ακολουθώντας μερικά έξυπνα τιπς μπορείς να μεταμορφώσεις το σπίτι σου χωρίς κόπο και χρήμα.#Φτιάξε DIY ράφια αντί για κομοδίνο
Μπορείς να φτιάξεις ένα αυτοσχέδιο κομοδίνο χρησιμοποιώντας απλές ξύλινες πλάκες και ενώνοντάς τις με όποιον τρόπο σε εξυπηρετεί καλύτερα.


#Ανανέωσε τις κουρτίνες
Όσο και αν σου φαίνεται περίεργο ένας χώρος μπορεί πραγματικά να μεταμορφωθεί αλλάζοντάς του τις κουρτίνες. Επέλεξε ένα σχέδιο που σου αρέσει και που πιστεύεις πως ταιριάζει στο χώρο σου και μη φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις χρώμα.#Φτιάξε gallery φωτογραφιών στους τοίχους
Αποτελεί ένα από τα πιο hot trends στη διακόσμηση και μπορείς να το υιοθετήσεις πανεύκολα. Πάρε μερικά κάδρα που πιστεύεις οτι έχουν κάτι κοινό και βάλτε ανομοιόμορφα στον τοίχο σου. Μπορείς να ενισχύσεις τη gallery σου βάζοντας και μερικά κάδρα με logos.
#Καθρέφτης τοίχου
Ο καθρέφτης είναι ένα από εκείνα τα διακοσμητικά που μπορούν να μεταμορφώσουν έναν χώρο. Ψάχνοντας μπορείς να βρεις καθρέφτες που δείχνουν πανάκριβοι και στοιχίζουν ελάχιστα χρήματα. Επένδυσε σε έναν vintage καθρέφτη για να ενισχύσεις ακόμα περισσότερο τον χώρο σου.
#Ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα
Οι ταπετσαρίες για να τοποθετηθούν σωστά μπορεί να σου στοιχίσουν 100-200 ευρώ. Αν δεν μπορείς να τα διαθέσεις, μπορείς να αγοράσεις αυτοκόλλητα τοίχου επιλέγοντας ένα σχέδιο που θεωρείς πως θα αναδείξει τον χώρο σου.


#Φωτισμός
Μπορεί να θεωρείς ασήμαντο θέμα τον φωτισμό στο σπίτι σου αλλά κάνεις λάθος. Με τον κατάλληλο φωτισμό αναδεικνύεται καλύτερα όλη η διακόσμηση του σπιτιού σου. Άλλαξε τις λάμπες των φωτιστικών βάζοντας πιο ισχυρές για πιο δυνατό φως.
#Λουλούδια
Πρόκειται για ένα από τα πιο οικονομικά διακοσμητικά και είναι κάτι που θα δώσει χρώμα στον χώρο σου κάθε εποχή του χρόνου. Αγόρασε μερικά λουλούδια ή κόψε ένα μπουκέτο από τον κήπο σου και απόλαυσε τη θέα τους μέσα σε ένα όμορφο βάζο στο σπίτι σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου